2009. február 22., vasárnap

Őrangyalkák

Fanni életének olyan korszakába ért, hogy a problémái egyre felnőttesebbek: nem lehet már elterelni a figyelmét vagy pár szavas indoklással továbblépni.
Félelem-korszak jónéhány van egy gyermek életében, kezdve onnan, hogy a korábban barátságos kisbaba egyszer csak megretten az idegenektől. Fanni most a sötétben fél, mindenféle rossz jut eszébe és néha rosszat is álmodik, este sosem felejti el megkérdezni, hogy ugye éjjel is minden ugyanolyan, ugye nincsenek ilyenkor veszélyek. Ismerős érzések egy felnőtt számára is, ugye?

Nem mintha ez ennyire egyszerűen megoldható lenne, de félelmének enyhítésére készült ez a két őrangyalka -Fanni rózsaszínt, Poci pirosat rendelt-, mert bár az igazi őrangyalukra valószínűleg nem túlzottan hasonlítanak, de ha felébrednének a sötétben, ezek az angyalkák ott szállnak az ágyuk fölött és emlékeztetik Őket az igazira, aki vigyáz Rájuk.

2 megjegyzés:

siccike írta...

Nagyon édesek! Szuper ügyes vagy!:-)
Itt lenne még egy kreatívos angol nyelvű blog, amit nagyon szeretek a hangulata miatt.
http://flipflopsandapplesauce.blogspot.com/
Egy tanítónő írja, akinek nem lehetett saját gyereke a férjével, ezért örökbe fogadta egy ikerlánypárt, akik elvesztették a szüleiket és a nagyszülőkkel éltek. Amióta alányuk hozzájuk költöztek, minden délután kreatívkodnak, és nagyon jó ötletei vannak neki is (közben folytatásos regényben írja az örökbefogadás történetét is a blogon).

VOKinga írta...

Nagyon szép blog, köszönöm! :)