2010. január 15., péntek

Bohócfej papírhímzéssel


Még mindig varrunk, feltartóztathatatlanul. A munka menete lényegében ugyanaz, mint a korábban bemutatott papírhímzésnél. Egyetlen apró különbség, hogy a haj kihímzésénél nem radíroztam ki a ceruzavonalakat, mert úgy nehéz lett volna követni, a sok lyuk közül melyik után melyik következik. A bohóc orra pedig egy pom-pom, ezt erős ragasztóval rögzítettük.

6 megjegyzés:

krisz írta...

Csak addig -addig nézegetem hogy milyen ügyesek vagytok hogy én is megpróbálom a lánnyal.Nagyon szép lett megint!

Vacskamati írta...

Én mindig azon ámulok, hogy van türelmed ilyen idegtépően elhúzódó foglalatosságok után még fotózni és postolni is róla.. :D Mi is csináltunk hasonlókat, igaz, egy ötéves nagylány talán már nem igényel annyi asszisztenciát, mint egy 3 és fél éves.. :D Ma pont megyünk a nagyiékhoz, majd most jól lefotózom én is a lány alkotását.. :D

A blogomon egy díj vár Rád! :)

VOKinga írta...

Krisz, a lányod dolgait mindig megcsodálom, szerintem ő ezt a kisujjából fogja kirázni. :)

Vacskamati, nekem ez a pihi, mert Fanni már önállóan csinálja, én csak időnként elkötöm meg színt váltok neki. :) És addig is csendben van, mert koncentrál. :)

krisz írta...

Háát anyamama nagyon kedves vagy.Én Fannin látom azt, hogy kis aprólékosan türelmesen megcsinál mindent,Réka viszont nem szeret bibelődni a részletekkel.Valamelyik hétvégén megpróbálkoztunk a kötéssel...Hát ne tudd meg!Pedig ő nyúzott hogy mutassam meg, mert azt hitte hogy csak úgy van az...

VOKinga írta...

:)
Becsapós így fotón kimerevítve. :) Mert az én csajszim is borzasztó türelmetlen, nyüzsögnek a fejében az ötletek, naponta ezer dologba belekezd, aztán abba is hagyja félkészen vagy negyedkészen, mert nincs türelme befejezni. Rettegek is, mi lesz jövőre, ha iskolába megy, mert ez egyértelműen nem kortünet, hanem jellembeli sajátosság nála.

krisz írta...

Szerintem ne aggódj!Addig még majdnem egy évetek van.Még nagyon sokat változhat.Réka is hihetelenül sokat formálódott csak a nyáron.Azalatt a néhány hónap alatt.Azóta meg!Már teljesen nagylány lett.Ahogy viselkedik,amiket mond.Néha nagyon meglepődöm rajta.
Az meg hogy Fanni egy kis
ötletzseni csak hasznára fog válni!