2010. január 21., csütörtök

Színes, kalapácsos játék



Ezt a fantáziadús nevet kapta a magyar változat. :)
Poci napok óta kalapácsol már, de még kicsit sem unja. Ki is jelentette, hogy ő eddig nem volt "kreatívkodós" gyerek, de most az lett.
A játék lukas geometriai formákat, szögeket, parafatáblát és kalapácsot tartalmaz, na és egy papírkát ötletekkel. Nagyon jó móka, de a papucsot ne felejtsétek el a lábatokra húzni, mikor a gyerekek ezzel játszanak, mert tuti aknamező utána a lakás, bármilyen fortélyt vet is be az ember a szögecskék egy helyen tartására.

5 megjegyzés:

KisMesterek írta...

Pont a biztosan elkeveredő szögek miatt nem vásároltam meg ezt a játékot, bár tudom, hogy a gyerekek szeretik. Az oviban van :-)

óvónéni írta...

Az oviban meg az óvónénik szeretik, pont a biztosan elkeveredő szögek miatt :D
Amúgy jó kis játék, csak vigyázni kell a darabokra tényleg.

VOKinga írta...

A nagymamájuktól kapták, aki óvónéni. :)

egy anya írta...

Nálunk is tarolt annak idején. Én még annak a fiamnak vettem, aki ma már 15 éves. És képzeljétek, soha egyik kicsi sem ette meg a szögeket belőle...kész csoda. Az igaz, hogy szigorú szabályokkal lehetett csak játszani vele, pl. mindig meg kellett számolni elpakoláskor is a szögeket, megvan-e mind. Sebaj, hamar megtanultak 25-ig számolni. :))))

Eszter írta...

Nekünk is van ilyen, és imádják a gyerekek! Az első asztalról való leborulás után rájöttem, hogy ezt csak a parkettán szabad játszani. Azóta nem volt vele gond.