2010. március 2., kedd

Fanni-öltöztető

Rám tört a (tavaszi?) fáradtság és nem sikerült rávenni magam a blogírásra az elmúlt napokban.

Ez az öltöztető még karácsonyra készült Fanninak, az ő fényképből kivágott arcát applikáltam rá, így saját magát öltöztetheti mindenféle mesebeli csodanőcivé.

A figura és a ruhák papírból vannak, mindegyiknek egy-két kis mágnest ragasztottam a hátoldalára (papírboltban sikerült vágható, ragasztható mágnescsíkot vennem). Az alap, amire fel lehet tenni, egy egyszerű fém konyhai tálca -ha játszani támad kedve, csak előkapjuk a szekrényből.

Mit mondjak, igencsak macerás munka volt minden egyes ruhadarabot "rászabni" a babára, hogy tökéletesen illjen a testére, sehol ne lógjon ki. Kárpótol, hogy a tulajdonos szereti. :)

6 megjegyzés:

Vacskamati írta...

:D De jó ötlet a saját öltöztető! Én most próbáltam mezei nyomtatott verzióval, de még nem elég érettek hozzá a lányok.. bár lehet, mágnessel könnyebb lenne, mint papírfülecskékkel..

Az egész ruha hátoldala be van mágnesezve?

A legjobb hatásfokkal úgy tudsz alakra szabni, ha a papírra halványan körberajzolod a baba körvonalait, s erre rajzolod a ruhát. Mindenhol stimmelni fog. :D

krisz írta...

Mekkora ötlet!Réka is nagyon szereti ezeket a papirbabákat öltözteni.Emlékzsem én is nagyon szerettem.

Mák írta...

Nagyon jó ötlet!Nekünk is csak a fülecskés változat van, de szerintem az nem sokáig maradna fent ismerve Fannikámat:D.Kicsi még hozzá, de ez a mágneses változat nem is rossz ötlet!

Ági írta...

Ez zseniálisan jó. Gyengéim az öltöztető babák, kicsi lányként ez volt a kedvenc játékom. Ó ha én akkor ilyet kaphattam volna..
Lányaimnak készítenék de ehhez már végképp nem vagyok ügyes és türelmes sem.
Szuper tényleg!
Ági

VOKinga írta...

Ági, szerintem ha szembejön egy helyes bolti öltöztetős baba, abba is bele lehet ragasztani a csajok arcát.

Zsófi írta...

Nagyon jó ötlet, gratulálok!