2011. március 23., szerda

Tavaszhozó

Kint hétágra süt a nap, a tavasz első hírnökeit újabb pompázatos virágok követik. Pár hete azonban mikor még mínuszok röpködtek és a hó is szállingózott, mi már lelkünkben tavaszoltunk. Szívből ajánlom ezt a virágcsokrot mindenkinek.
A doboz, a blogon is sokat emlegetett Varázsvár játékboltból származik, Nóra még névnapjára nézte ki magának. 48 db szívószálra felfűzött virág készíthető belőle. Sok-sok variációban. Adtuk már barátnőnek, maminak ajándékba, de anyák napjára is marad még belőle. Sőt! Nóra tanítónénije megirigyelte és rendelt belőle egyet, hogy az osztállyal is készíthessenek egy-egy szál meglepit az anyukáknak.
A mi virágszálunk első körben ezeket készítette, azóta már nehezített variációkat is kipróbált, hisz akár újra szétszedhetők és összeállíthatók, ha meggondolnánk magunkat!

5 megjegyzés:

Ági írta...

Zseniális! Beszerzek egyet, jó lesz ezzel bíbelődniük a lányaimnak majd esőben vagy esetleg elteszem télire, mint a befőttet. Köszi az ötletet.

Ági

Vacskamati írta...

Kinga, segítesz egy linkkel? Már átnéztem a honlapon minden egyes szóba kerülő kategóriát, de a virágokat nem látom sehol..

BAnya írta...

http://varazsvar.hu/index.php?category_id=50&page=shop.product_details&product_id=4795&Itemid=&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=1

BAnya írta...

Vacskamati! A szövegbe is betettem a linket. Bocsi, hogy az első körben kimaradt.
Betti

atira írta...

Nagyon tetszik !