2009. március 8., vasárnap

Tavaszi pillangóáradat

A pillangógyártás valahogy teljesen elkapott bennünket így, hogy néha már egy kis tavaszillat is lengedez a levegőben.
Ezúttal origamiztunk, aztán papírra ragasztva még egy kis rajzos körítést is kaptak a lepkéink.


Amint látható, Fanni meglehetősen formabontó szerelésben dolgozik. Nem, ő nem csak a kézműveskedésben kreatív: ha szépítkezésről van szó, nincs Nála motiváltabb. Ebben a turbánban is nagyon tetszik magának.

Ez pedig a leírás. Kicsit kiegészítve -ez Mátét dícséri. Meg persze Fannit, aki 3szori kérésemre sem pakolta el a filceket. (Máté a ruháját is kidíszítette természetesen. Talán azt is le kellett volna fotóznom, hisz tökéletesen vág ennek a blognak a témakörébe. :)

3 megjegyzés:

Gelvia írta...

Na akkor itt is írok :)
Szóval köszi az újabb tippet. Most el is kél, épp nagy gyűjtésben vagyok.

Képzeld, egy hatalmas dologba vágtam a fejszémet.
Nyáron lesz nálunk egy megyei rendezvény, és kb ötezer embert vár kicsiny falunk. És én (még most is meglepődöm saját magamon) elvállaltam, hogy a műv.házban csinálok egy gyerekbirodalmat. Kézműves foglalkozások, képkiállítás, tánc, zene..... Szóval jöhetnek ezek a jó, és főleg gyorsan megtanulható ötletek, mert kreativitás terén sajnos eléggé antitalentum vagyok. :)

VOKinga írta...

Szilvi, nekem hosszú évekig a gyerekprogram-szervezés volt a kedvenc tevékenységem, bárhol bármilyen gyerekmennyiséggel, most is nagyon hiányzik. Bármiben szívesen segítek!!!

Gelvia írta...

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!! Biztos, hogy élni is fogok vele :) A héten beszélek a polgármesterrel, és akkor neki is kezdek a főbb dolgok átgondolásának. Mert most még minden kavarog :)

De akkor pl. itt is az első kérdésem.

Szabadtér, sátor: ez a helyszín. Korosztály: 0-99-ig :D

Arra gondoltam, hogy lehetne gyurmázni, színezni, hajtogatni ;), esetleg fakanál báb, vagy ilyesmi készítése... szóval eddig ennyi :) nem sok. Nagyon szeretnék kitenni magamért. :)