2010. október 30., szombat

Helló, Halloween!

Nem mondhatom, hogy odavagyok ezekért az import ünnepekért, de nincs mit tenni, a gyerkőcöknek ez már ünnep lesz és kész!


Egyébként meg nem is rossz móka, este meggyújtjuk a töklámpást és esti mese helyett rémmesét mesélek. Korosztályuknak megfelelő rémísztgetésért nem is kell messzire menni, a Grimm testvérek írtak belőle eleget, mi tegnap Jancsi és Juliskára borzongtunk! :)


Ez a boszikalap pedig a tökéletes halloween-i édesség, bár bevallom, nálunk Máté szülinapjára készült egy héttel korábban. Egyébként meg alkalom ide vagy oda, ha boldog gyerkőcöt akartok látni, készítsétek el és figyeljétek az arcát, amikor a sapka csúcsába harapva rájön, hogy telis-tele van töltve válogatott finomságokkal! :)
A receptet megtaláljátok a mamihamin!

2 megjegyzés:

bubi írta...

Érdekes, a valentinnal hasonóképpen érzek, fenyegettem is a lányom majd' 3 éve feb. 14.-én, meg ne merjen születni, szerencsére hallgatott is rám, 15. jött a világra. :oD

De a halloween... Na ezt nagyon irigylem!!! Hatalmas össznépi bulizásnak látom, szivesen élnék az óceánon túl legalább ilyenkor! :o)

VOKinga írta...

Csak bólogatni tudok. :)
Bár gyanítom, az én lányom rózsaszín lelkének a Valentin lesz a tuti befutó, én is a halloween-t nyúlnám le, lehet, hogy jövőre el is hintem a baráti körben, hogy mi lenne, ha összehoznánk valami hasonlót... (Csak ne lenne ilyenkorra már olyan hideg esténként!)