2009. július 28., kedd

Megmutatom...

..., milyen ajándékot csinált Fanni Máténak. A mini nagyon odavan érte, hogy Ő ül a piros traktorban a nappali ablakán. :) A kép természetesen Bartos Erika családi eposzából származik, minden gyerkőcöm tökéletesen azonosul a megfelelő szereplővel.

Ez pedig az én gyorstalpaló ajándékom egy csapat kistininek, akik a legelső osztályom voltak, pedagógus mivoltom talán legmeghatározóbb személyei, 9 évvel ezelőtt egy csapat szeretnivaló törpike, most gyönyörű kiskamaszok, akik megtiszteltek azzal, hogy ennyi év után nem felejtettek el és meghívtak a ballagásukra. :)

5 megjegyzés:

krisz írta...

Kedvesek lettek a kis kaktusz cserepek.Biztosan sikerül velük örömet szerezned.

VOKinga írta...

Aranyos vagy! :) Akartam valami személyeset, maradandót. A kaktusz pedig nehezen kihalasztható és épp olyan szúrós, mint egy kistini. :) De amekkora örömöt ők szereztek nekem, azt úgysem tudtam volna semmivel méltón viszonozni.

IZs írta...

A traktor is remek, de a cserepek szuperek, mint ahogy a személyes ajándék adása is, engem az foglalkoztat: mivel festettél a cserépre? ( már ha nem titok )

VOKinga írta...

IZs, fehér és halványzöld akrilfestékkel alapoztam le őket, nedveset a nedvesre technikával, aminek az a lényege, hogy felváltva dolgozol a két színnel laza ecsetvonásokkal egy irányba, így adja ezeket a csíkozott átmeneteket. Sikerült értelmesen leírnom?

IZs írta...

Köszi, azt hiszem menni fog