2010. december 5., vasárnap

Kistáska és karácsonyi díszek filcből


Nagyon sok kreatív készletet kipróbáltunk már, rendszeresen vásárolunk és kapunk is ajándékba ilyesmit.
Valamilyen kis gikszert, átgondolatlanságból fakadó hibát viszont eddig mindegyikben találtunk.

Ez a bájos kis táska ilyen szempontból igazán rendhagyó termék: minden tökéletes rajta. Stimmel a lukak száma, a méretek passzolnak, van magyar leírás, a műanyag, gyerekkéznek tökéletesen biztonságos tű igen jól használható, ráadásul a gombra két kis mobil dísz is felakasztható, ez a virág és egy szívecske, mikor milyen kedve van a kis tulajdonosnak.


Amióta elkészült, folyamatos használatban van, hol Fanni apró cuccai vannak benne, hol a babái birtokolják.

Már egy ügyes 3 éves kezébe szülői segítséggel nyugodtan odaadnám, de ügyes kis varrólányok és -fiúk is találhatnak benne kihívást, mivel 3 különböző nehézségű öltésfajtát is bemutat a leírás, amivel a táska elkészíthető.
Nekem egyébként mindig eszembe jut, hogy házilag is elkészíthető lenne, de ennél a csomagnál minden olyan tökéletesen szabott, ráadásul szinte nem is kerül többe, mintha magunk vennénk meg a hozzávalókat, csak éppen gyönyörű színű, vastag filcanyagból dolgozhatunk, nem a magyar boltokban kapható gyenge minőségű barkácsfilcből.



Ugyanennek a csomagnak a karácsonyi testvére is a polcon várja már, hogy elkészítsük: a jövő héten, nyakig az adventi készülődésben erre is sort kerítünk majd -Poci és Fanni már nagyon feni rá a fogát! :)
A termékcsaládot a KreativKid Webáruház forgalmazza Magyarországon.


1 megjegyzés:

Enca írta...

Nagyon szép dolgai vannak a kreativkid-nek, az unokahúgomnak most rendeltem egy farmertáskát... láttam a lányod milyen átéléssel varrja :) Remélem, örül majd a csajszi a kistáskának. :)