2010. december 7., kedd

Mesenaptárak

Bettiéknél és nálunk is a Mikulás hozta az adventi naptárat. Második napja szeretném már megmutatni őket, de egyszerűen nem jutottam el addig.
Megmutatom a képeket, aztán amint tudom, pótlom a leírást is. Gyanítom, legkorábban úgyis jövőre lesz rá valakinek szüksége! :)

Először is -most lehet irigykedni- Betti férje, Peti egyike azon ritka férfiembereknek, akik szeretnek kreatívkodni. Ő készítette a kollégáinak ezt a diós naptárat, ami szerintem csodaszép.
A félbevágott diókba ezúttal egy-egy név került, minden nap más szerencsés húzhat az édességes zsákból.A gyerekek mesenaptárja Betti keze munkája. A mesék a csillagokban bújnak meg.


Nálunk pedig az angyalka zsákjaiban van minden napra egy mese -az ünnephez közeledve a tatyók is szépen elfogynak. 8 megjegyzés:

Angela írta...

Mennyire gyönyörűek!

Sziranszki írta...

Nagyon szépek a naptárak. Idén nálunk is van mesenaptár, szerintem klassz dolog, Zsófi jobban várja a meséket este, mint a csokikat!

Süli Mónika írta...

Ez az angyalka.... csodaszép.

Koni írta...

Nagyon szép az összes, bár lányaimnak az angyalos tetszene a legjobban. Jövőre el is készítem nekik.

Apa írta...

Azért én férfi fejjel nevettem egyet, mikor először megpillantottam az angyalkát. :)
Ki találja ki, hogy miért?

Sárosdi Virág írta...

Hát bizony, hiányzik nálunk is egy óvodás...vagy legalább egy elsős! :))
Nagyon tetszik a skatulyás angyalka!

VOKinga írta...

Köszönjük!

Kriszti, nálunk is a mesés a kedvenc. Az apró édesség egy pillanat alatt eltűnik a másikból, de a meséket újra és újra lehet olvastatni. :)

Virág, nekem meg elkelne most egy ügyes, türelmes nagygyerek, mint a tieid, olyasmin ügyködök épp -majd megmutatom, ha kész, de mivel Fanni hamar beleunt, egyedül lassan haladok. :)

otthonoktatás írta...

Úgy látom, mi egy újságból dolgoztunk idén.
A diósat el akartam készíteni a férjemnek, de addigra az apósom az összes diót kivégezte! :)
G.